Du skal bruge:
4 pasteuriseret æggeblomme
4 spsk. Sukker.
6 Husblas
2 dl. Hyldeblomstsaft (eller anden saft, fx. citron el. appelsin)
2.5 dl. Piskefløde
4 pasteuriseret æggehvide
4 spsk. Sukker.
6 Husblas
2 dl. Hyldeblomstsaft (eller anden saft, fx. citron el. appelsin)
2.5 dl. Piskefløde
4 pasteuriseret æggehvide
Husblassen udblødes i koldt vand i 5 minutter.
Æggeblommerne piskes med sukkeret, til de er lyse og skummende.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Æggeblommerne piskes med sukkeret, til de er lyse og skummende.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Husblassen smeltes over vandbad og blandes med hyldeblomstsaften.
Denne blanding vendes i.
Denne blanding vendes i.
Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)