Bag låge 14 gemmer der sig en lækker opskrift, som jeg ikke selv har lavet, men som jeg bliver nød til at dele med jer. Det er det lækreste juleguf.
Det er crunchy fudge.
Opskriften har jeg fra Go morgen danmark på tv2.
Du skal bruge:
1 dåse kondenseret mælk
200 gram peanutbutter, gerne den crunchy udgave, men du kan også bruge den anden.
200 gram chokolade, mørk eller lys
lidt olie til at smøre beholderen som du skal opbevare massen i
Gryde
plastik beholder
Tag alle ingredienserne i en gryde og smelt det hele, indtil det er en ensartet masse. Hæld det ud i en plastik beholder, så er det lettere at trykke ud bagefter. Kom det i køleskabet minimum 3 timer, gerne natten over.
Når den er stiv nok, så hæld massen ud på bordet og skær fudgen i små tern. Pak dem ind i bagepapir, så har du små fine stykker fudge som du kan byde dine gæster, give i gave eller bare forkæle dig selv og dine kære med.
Go fornøjelse og rigtig glædelig 14 december.
WOW hvor lækkert!! Det lyder suverænt lækkert! Og guf for sidebenene :)
SvarSletDet smager også bare MUMS ...!! Og ja, det er lige til sidebenene ;P
SvarSletHallo søde Susan :) Hvor bliver 15 16 og 17 af? :)
SvarSlet