tirsdag den 31. maj 2011

Håndarbejde og musik

Jeg er har nu taget hul på mit eksamens projekt.  Inspireret af rødhættes kappe skal jeg lave en poncho/kappe som den ville se ud i dag. Jeg er derfor gået i gang med at lave en prøve poncho ud fra et Orion mønster, derefter skal den så tilpasses og ændres. Men hvor er det skønt at være kommet i gang. Jeg har altid så mange tanker og frygt omkring hvordan det bliver og hvordan det skal gå. men når jeg så kommer i gang, så var det slet ikke så slemt :O) Så nu tror jeg på, at jeg nok  skal blive færdig.
Jeg skal nok ligge billeder ind, når den begynder at tage form. Lige nu hygger jeg mig med prøve versionen og Take That.... Og drømmer mig hen til ferie og Take That koncert d. 16 juni....

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt! Jeg kunne godt forestille mig at håndarbejdseksamen er spændende at arbejde med især, når man arbejder med det samme i sin fritid :) men lidt nervøs skal man altid være! Held og lykke!

  SvarSlet
 2. Hov Susan, jeg var jo slet ikke fast læser, men det er jeg nu! Rigtig god fornøjelse med håndarbejdseksamen:-) Jeg håber din BA gik godt?

  SvarSlet
 3. Ja, jeg er sgu nervøs... SElvm jeg syr til dagligt, er det jo noget helt andet at sku til eksamen i det. Skal jo forklare ALT!!
  Tak Sidsel, skønt du vil læse med, er tit inde og se dine smukke billeder :)
  BA gik fint, ikke som jeg havde regnet med, men fint nok ;)

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)