søndag den 24. november 2013

Skøn weekend med skønne tøser

Har denne weekend haft besøg af 6 dejlig piger. Vi har kendt hinanden altid. De 3 af dem har jeg kendt siden jeg var 3 år og startede i børnehave, de 3 andre kom til i starten af folkeskolen. Vi har oplevet ufattelig meget sammen, gået til gymnastik, fodbold, badminton, volleyball, håndbold og teater sammen. Endda sunget og spillet i skoleband sammen. Vi har hold sammen i tykt og tyndt og trods afstand, familieforøgelser og andet finder vi stadig tid til, at være sammen. Vi har rejst utrolig meget sammen, så de er helt sikkert de tøser jeg vil kalde mine soul venner :)

Minimum 1 gang om året mødes vi alle sammen og hygger os med en julefrokost. Nogle år har det været druk og andre år bare hygge i pyjamas. I år var 2 af os gravide og en lille skøn pige på 4 mdr. var også med. Så der var nogle der fik vin, vi andre sodavand :) Men vi hyggede os og hvor er jeg både taknemmelig og ufattelig lykkelig for, at alle livets valg ikke har skilt os ad.
Jeg elsker de tøser så meget og de vil altid være i mit liv.

Vi fik handlet ind efter en lækker frokost og gik så i gang med at bage og dekorere honningkager. Lavede dejen for 2 mdr siden så i dag skulle den bruges. Har læst at kagerne bliver bedre hvis de står nogle dage og allerede i morges var de meget bedre, så det kan jeg kun give folk ret i. Glæder mig allerede til at næste portion skal bages og dekoreres :)
 De var så super dekorative. Er meget imponeret over det vi fik lavet :)
 En Ninjaturtles til min søn :)


 Menuen står altid på tapas og vi er mægtig gode til at dække stort op,  i år fik vi dog begrænset os en smule. Dette billede er  taget før alt kom på, så vi fik ikke kun 2 retter :)
Men fik slet ikke taget et billede da alt var på, fordi vi jo bare snakker og hygger. Vi fik alt fra snackpølser, ost, dadler i bacon, ost, fyldte snackpeber, fyldte butterdej, tunmouse, brød og tapanader. Desserten blev en bananasplit med det hele :)
Tak til pigerne for en fantastisk dag...


1 kommentar:

  1. Jeg er super stolt og glad for at være en af de veninder du henviser til:) Det er helt fantastisk når vi ses, og du er jo den fuldendte vært i alle afskygninger, så weekenden var super fantastisk. Tak for alle de dejlige ting du siger, du er klart den bedste af os til det, og det imponerer mig hver gang;)

    SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)