lørdag den 25. juni 2011

pomp de lux lagersalg og sommerferie

De sidste to dage har der været lagersalg, lige i min by, skønt!! Men kom faktisk først afsted her i dag, lidt sent. Men det gjorde, at der var 50% yderligere på alt. Det dyreste de havde var 50 kr. Så i mit tilfælde 25 kr!! Wuhuuu... men ja, der var godt rippet for det hele, men lidt fik jeg da.
Og så har min kæreste endelig fået ferie, så de næste 6-7 uger går vi hjemme sammen, bliver dejligt. Der skal slappes af, hygges og lejligheden skal pimpes. Vi har ikke nået en disse de sidste 2 mdr, fordi jeg har haft BA og eksamen, så nu skal det være. Og i dag fik den lige en skalle.. så nu har vi knager i gangen og hylde ved puslebordet.. Næste projekt er en bænk/flyder ude på altanen.. 
Men vi mangler træ, så vi er på udkig efter træ i str. 70*120-150 cm. Nogen der ligger inde med det?? Så skriv endelig, så vil vi gerne købe det.

2 kommentarer:

  1. Jamen vi må da bo i samme by så:-)
    Jeg var afsted igår - og det var fuldstændig vanvittigt, jeg stillede mig op i køen udenfor kl. 10.30 og var ude af døren kl. 16!!! Men sikke noget fint tøj jeg fik købt, så nu er vi sommerklar:-)

    SvarSlet
  2. Ej hvor sjovt... Jamen kan jo være vi bor lige ved siden af hinanden :O) hihi..
    Hvor vildt, ville også ha været afsted, men glemte det helt, og var også alene med bettemanden. Fedt du fik en masse tøj, fik da også lidt, men man kan jo altid bruge mere ;P hihi..

    SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)