tirsdag den 31. august 2010

Sygdom, sygdom, sygdom....

Jep 3 gange syge. Først blev Jonathan snottet lørdag, så fulgte mor her trop i går, og i nat fulgte Thomas så trop. Det lader dog til Jonathan er på vej til at blive frisk igen. Men det er jeg godt nok ikke. ØV!!!!

4 kommentarer:

 1. Hej Susan.

  Lige nøjagtig sådan ser det også ud her hos os! Heldigvis er min datter blevet frisk igen, så hun er i dagpleje.
  Skal du egentlig også ha materiel design, når du engang er færdig med din barsel? Jeg er gået i gang, og det virker som et rigtig hyggeligt fag!!
  Jeg vil snøfte, hoste og sprutte videre!
  Rigtig god bedring!

  KH Trine

  SvarSlet
 2. Ejjj øv, men dejligt hun er frisk igen. Lige nu ligger Jonathan og hoster og pruster ude i barnevognen på altanen... lille stakkel.
  Ja jeg skal, men jeg ved ikke hvilket hold jeg er på endnu. Hvilke dage har du det og hvor mange timer??
  Go bedring til dig også :O)
  KNus Susan

  SvarSlet
 3. Stakkels dreng! Åh, det er så hårdt, når sådan en lille en ikke har det godt. Jeg håber snart han er god igen :-)
  Jeg kan ikke huske, hvad mit MD hold hedder, men det har timer mandag formiddag, torsdag efter frokost og fredag formiddag. Jeg deltager ikke om mandagen, for der har de kun sløjd, og Betty er der aldrig om mandagen. Torsdag er forskelligt om de har håndarbejdshalløj eller ej, og fredag har de vist håndarbejde hver gang...tror jeg nok, er lidt i tvivl, om de har HÅ hver fredag :-) Jeg satser på at dukke op de fleste torsdage og fredage. Håber vi ses :-) Ku være lidt hyggeligt, hvis vi kom på samme hold.
  Endnu engang god bedring til den lille fyr.
  KH Trine

  SvarSlet
 4. okay, tak. Har lige været ovre på skolen, og jeg var endnu ikke sat på et hold... så nu kontakter hun Betty, så jeg kommer på et, og så skal jeg ha snakket med hende. Er nemlig ikke helt sikker på om jeg overhovedet behøver at ha timer. Det eneste jeg mangler er nogle få måneder. og jeg ved at da lavede de et kostume, en overdel og broderi. Overdelen har jeg lavet. Så derfor mangler jeg ikke meget, og det hele kan laves hjemme. Men jeg skal lige snakke med hende om det.
  Men håber da vi kommer på samme hold hvis det er, ku være hyggeligt :)
  Jonathan er ved at ha det bedre, nu skal vi andre også blive raske :)
  Knus Susan

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)