mandag den 10. februar 2014

Er næsten på den anden side

Det går fremad.  Nu er det ikke længere brystbetændelse, men sår og svamp der skal behandles. Men det går fremad.
Storebror fik gipsen af i sidste uge ig lillesøster sover, spiser og prutter som hun skal. Forud venter vinterferien og barsel for manden. Det har vi virkelig set frem til. Så de næste to uger skal virkelig nydes. Både som familie og som par . 
Lillesøster bliver så stor og hun er meget mere vågen nu, men hvor har man da glemt meget fra sidst. Ku sket ikke huske at de sov så meget i så lang tid. Men det er nu meget rart. For hold da op hvor er jeg træt. Selvom storebror stadig vågner om natten, er det altså noget andet at skulle op og amme 2-3 gange om natten!!  
Og så er jeg også ved at være klar til, at starte op på Lchf igen. Det bliver en blod start lige sim sidst. Men jeg glæder mig og håber at de kære kilo bare rasler af :)
Og så glæder jeg mig til at have overskud til at gå ture med barnevognen. Andet end blot hen til børnehaven og tilbage igen :) 


 
det er ikke det sjoveste at ligge på maven, men det går nu meget godt når hun endelig gider :)

En stolt storebror der meget gerne vil med på de billeder jeg tager af lillesøster..
 
Og så blev storebror klippet. Han ville gerne ha kort hår, så det fik han. desværre er det resultatet af, at nogle børn i børnehaven har sagt at han har pigehår :( øvøv.... træls at børn ikke kan være søde ved hinanden :(

1 kommentar:

  1. hvor er hun bare dejlig tillykke med hende... Og ja det er øv børn skal være så træls ved hinanden...

    SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)