torsdag den 3. oktober 2013

En af de dage

Kender i de dage hvor overskudet bare er 0, man er sur og skælder ud over de mindste ting? Sådanne dage har jeg haft, men nu gider jeg ikke mere. Det skal være slut og nu skal min søn ha en glad og sjov mor og min kæreste en sød kæreste der gider give et kys- bare fordi. 
Jeg går jo hjemme og er sygemeldt med et dårligt bækken. Efter jeg er blevet sygemeldt er det blevet markant bedre, og det nyder jeg virkelig. Dejligt med færre dårlige dage og flere gode dage. Nyder at kunne følge min søn i børnehave, gående (har måske 500 meter derhen ) det kunne jeg ikke før.


 Alligevel har jeg haft et par dage med ingen overskud og et dårligt humør. Når jeg går herhjemme passer jeg bare mig selv, har kun mine egne tanker og egne behov der skal stilles. Selvom jeg glæder mig til mine to drenge kommer hjem, så er det svært at være glad og så skal jeg jo også tænke på dem! Utroligt man ikke bare kan omstille sig. Men nogen dage er det åbenbart svært. Men nu skal det være slut. Vejret er lækkert og snart er det weekend, som skal nydes med familien og 3 skønne veninder der kommer på besøg :) 
Har lavet mig en power drik som er blevet nydt og nu skal der power på i dag. 
Juicen er med gulerødder, peberfrugt, lime, ingefær, æble, appelsin og hørfrø olie. Serveret med græsk yoghurt med mandler, blåbær og en smule sirup


Jeg vil færdiggøre den sengerand jeg startede på i går. 
Og ja, den har jeg jo også lige kludret i. Øv!! Men det kan reddes, dog bliver det bare ikke som jeg havde tænkt :( 
Meningen var, at den skulle ha trykknapper forneden, men da jeg har klippet inderstoffet for kort, kan den kun lige syes sammen. Argh.... Typisk!! Men mon ikke den bliver skøn alligevel - det håber jeg 😊. 
Ha en skøn dag derude. 

2 kommentarer:

  1. Åh, de dage kender jeg godt - jeg håber, at du får vendt humøret og nyder eftermiddagssolen med barn og mand:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak... Jeg fik vendt humøret og det har været godt lige siden... skønt.. nogen gange skal man bare lige hanke lidt op i en selv og nyde det man har :)

      Slet

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)