søndag den 22. september 2013

Skal du være med??

Nu skal jeg vidst til at i gang igen. Min blog er virkelig blevet forsømt. Så tror lidt af min tid skal bruges på blog fremover. Jeg er pt sygemeldt frem til min barsel, og så står den på barsel i 1 års tid. Så måske jeg skulle finde lidt tid til bloggeriet igen :)

Jeg er lige nu i uge 25 og venter vores 2. barn. En lille pige... I forvejen har jeg Jonathan på snart 4, så det bliver super spændende at skulle ha en pige denne gang.. Hun er sat til at se dagens lys d. 11 januar, så det bliver spændende hvornår hun så kommer. Med Jonathan skulle jeg ikke vente til termin pga. en moderkage der var i vejen for at jeg kunne føde selv, så han kom ved Planlagt kejsersnit d. 21. dec. Han var også planlagt til at komme d. 11 januar, lidt sjovt.

Jeg vil starte bloggeriet ud med at reklamere lidt for en anden blogger. Det er LaRaLiL som jeg kun lige er stødt på, men som har taget initiativ til at gøre november måned til en "sy til din baby, måned"
Tænkte det kunne være med til at sætte lidt gang i min blog, for hver dag sidder jeg og laver et eller andet til lillesøster eller storebror, så det er da oplagt jeg lige får blogget lidt om det.

Tjek det ud og vær med hvis du lyster :)

Ha en skøn uge.
Billedet er lånt hos http://laralil.blogspot.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)