onsdag den 10. april 2013

Vi er flyttet i hus.

Nu er det vidst ved at være på tide med et indlæg. Vi er nu endelig flyttet ind- wuhuuuu!!!
Wauw hvor er det vildt. Den drøm vi har haft i så mange år, er nu endelig blevet til virkelighed. Det er SÅ skønt!!! Endnu skønnere bliver det, når haven bliver til og vi kan bruge det udenfor også. Der er meget der skal laves derude og pga frost har vi ikke kunne lægge sten og hele haven skal gøres klar til græs, når frosten er væk.
Heldigvis ligger der en legeplads lige bagved som vi kan bruge. Den er godt besøgt hver weekend :)
Der er meget at lave trods huset er helt nyt, så vi er i gang hele tiden og samtidig vil vi også så gerne vise huset frem, så vi har faktisk haft gæster hver weekend og hele påsken. Men det er skønt og vi tar det hele stille og rolig. Vi skal nok komme på plads. Som min mor siger, så har vi jo hele livet 😃
Vi er faldet rigtig godt til. Vi nyder det og det hele føles bare så rigtigt. Jonathan er også faldet godt til. Der gik ikke mange dage før, han også faldt til i sin nye børnehave. Det er hårdt men han klare det så super godt! Han er en sej lille gut!
Da vi startede projektet var det mega svært at se resultatet for os, alle de valg vi skulle træffe og alle de mulighederne var, har været hårde og vi har jo ikke gjort det før, så anede ikke hvad det ville ende med. Nu kan vi endelig se resultatet med alle vores møbler som en del af huset. Og vi er faktisk super stolte af resultatet. Alle de valg vi har truffet, har vist sig at passe super godt sammen og der er en rød tråd gennem huset. Nu skal vi bare ordentlig på plads og nyde at vi bor i eget hus!
Her er lidt billeder jeg har taget løbene.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)