torsdag den 24. april 2014

En stor beslutning er taget....

Dette indlæg har ligget som kladde i længere tid, nu skal det postes.
For 2 uger siden tog jeg en større beslutning.... jeg valgte at stoppe med at amme Alberte. Det er ikke helt frivilligt, men noget jeg blev nød til at gøre. Siden hun var 2 uger gammel har jeg haft 3 gange brystbetændelse, 2 gange svamp og sår på brystvorten igennem hele forløbet. Dette er alt sammen på det samme bryst. Jeg magtede ikke at være syg mere og ville hellere have mere overskud end være syg hele tiden. Beslutningen var hård og efterfølgende har det været endnu hårdere. En masse tanker frem og tilbage og så en datter der IKKE vil tage flasken, men som til sidst overgav sig fordi sulten meldte sig, var udmattende og frygtelig. heldigvis gik der "kun" 1 uge, så tog hun flasken, og nu er der slet ikke noget mere. Har en skøn, glad og dejlig datter der trives med at få flaske, og jeg er uden smerte!!! det er helt fantastisk.

Ved godt moderskabet ikke sidder i babserne, men derfor synes jeg stadig det var sørgeligt...Men når jeg så samtidig tænker tilbage på forløbet, så er det jo helt vildt hvad jeg er gået igennem og er nu super glad for min beslutning.

Oveni hele dette forløb med amningen har vi haft en meget hård og kaotisk tid.
Da Alberte var 1 måned gammel blev min svigermor indlagt på sygehuset. De vidste ikke hvad hun fejlede og hun blev testet for ALT. Efter 3 uger fandt de endelig en diagnose, desværre ikke en god en. De fortalte at hun kun havde max 3 mdr tilbage at leve i og at dommen var Creutzfeld Jakobs syndrom,  en galoperende demens.
Hun levede kun 2 1/2 uge derefter og vi bisatte hende for 3 uger siden. Det har været et hårdt forløb og nu har vi en sorg der skal bearbejdes.
Vi savner hende og er så kede af, at hun ikke får lov til at opleve hendes 2 nye børnebørn der lige er kommet til verden.


Så alt i alt har 2014 budt på en stor gave, men samtidig taget en fra os og været en hård opstart på familien på 4. Vi ser nu fremad og håber på lys og skønne tider fremover.

Vi tog en lille pause fra virkeligheden da vi kørte til Rønbjerg feriecenter og nu er vi klar til at se fremad. Jonathan nød at komme i badeland og vi andre nød også at komme lidt væk.


Heldigvis er Alberte en skøn og nem baby og Jonathan en dejlig storebror der er sød og opmærksom.Vi har brugt lidt tid på at lave haven sommerklar. Så nu er der gyngestativ, højbede og sandkasse i haven. Snart skal der ske lidt mere på terrassen- bliver spændende :)


Nu begynder hverdagen så småt igen og sommeren er på vej, det er skønt.

1 kommentar:

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)