tirsdag den 1. januar 2013

Så kom vi endelig i gang

Godt nytår !!
Så var der endelig nogle vægge der var tørre, og vi kan nu komme i gang med at male. Status er nu, at de 2 badeværelser og gangen er grundet og malet. Og 1 væg i køkken/alrum der er grundet. Det er træls at vente på, men vi regner stærkt med at holde tidplanen, som er, at vi skal være færdige i næste weekend. Thomas har fri resten af uge og jeg skal starte d. 3, så jeg kan desværre kun hjælpe i morgen.
Hvor bliver det godt at komme ud og lave noget, i dag var det Thomas og hans forældre malede - glæder mig til at få lov :)
I stedet gik jeg i dag en tur med Jonathan ude ved den sø der ligger lige overfor huset. Smukt og helt stille :)
Turen rundt satte en masse følelser i gang hos mig. Det er for mig en kæmpe ting at flytte så langt ud, og slet ikke kende nogen i byen. Selvom jeg ikke kender så mange i Lystrup, så er der stadig kun 10-15 min. ind til byen og venner. Der bliver lige lidt længere fra Ryomgård.
Så derfor tror jeg også, at det er rigtig fint at processen er langsom, så jeg har noget tid til at vende mig til det hele :)
Her er lidt billeder af huset, udsigt og naturen omkring :)

men først et rigtig godt nytår til jer alle. Håber i kom godt ind i 2013 - spændende hvad dette år har at byde på. Lige nu er det største der kommer til at ske for os - HUSET!! og det næste er nok om jeg stadig har job til sommer. Jeg krydser alt for at jeg kan blive hvor jer er, men man ved jo aldrig!
Jeg råber "Godt nytår" og sender et håb ud om, at 2013 bliver et år med masser af kærlighed og at vi passer mere på hinanden :)
Kh. Susan


3 kommentarer:

 1. Godt nytår søde Susan

  Det er SÅ spændende med huset :) jeg er sikker på, at det bliver rigtig dejligt, når I er faldet rigtigt til. Lige nu kan jeg forestille mig er en hård tid! Jeg tænker på jer!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 2. Tak Resirikulert og godt nytår til dig også :)

  Godt nytår Jenny. Rigtig godt nytår til dig også. det er hårdt, men super spændende, glæder os bare til, at vi kan flytte ind ;)
  Håber snart at komme ud og se dit hus. det er så vildt at i allerede har boet der et godt stykke tid. kan forestille mig, at julen har været lidt mere speciel i år :)
  Kh. Susan

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)