søndag den 19. august 2012

Så kan jeg endelig løfte sløret...

Vi er nemlig blevet jordejere, til en grund på 1087 kvm grund.. det er så vildt og så crasy... Vi har været i gang i nu 2-3 mdr, og nu er købet endelig i hus ;)
denne skønne grund ligger i Ryomgård på Syddjurs. Det er meget idyllisk og skønt.
I dag tog vi ud og satte et flag i jorden, for at markere at det nu er vores grund. Og sikke et skønt vejr at gøre det i. Om 1 år kan vi i stedet for at sætte et flag, nyde solen på vores terrasse mens  Jonathan leger i sandkasse.. åhhh det bliver så godt.
Huset er også allerede klar, dvs vi har fået lavet tegninger, rettet til, valgt fliser og alle de andre ting der høre med. Så nu mangler vi bare en byggetilladelse og så skal det første spadestik tages.
Det er så vildt, og tænkt sig, at om meget kort tid, så skal vi flytte ind i et helt nyt hus, hvor vi selv har taget en masse valg og beslutninger, så det er helt vores eget hus. Det er slet ikke til at tro på.
Huset bliver bygget af www.passivbyg.dk. Faktisk er de gamle venner som vi har kendt i over 12 år. Så det er så fedt at arbejde sammen med dem, og kan kun varmt anbefales.
Vi har været ude i deres hus nogle gange, og synes det er lækkert, så vi var ikke i tvivl om, at hvis vi skulle bygge, så skulle det være dem
Faktisk har vi i lang tid været i tvivl om, vi skulle bygge selv eller om vi skulle købe et "gammelt" hus og så sætte lidt i stand. Vi var meget i tvivl om det at bygge hus selv, kunne lade sig gøre. Men da vi fandt denne grund, så tingene bare super godt ud. Så nu skulle vi bare ha en bank der også synes det var en go ide. OG dem vi har valgt var så mega begejstret for vores projekt, så vi blev selv helt høje af at snakke med dem, og nu kunne det bare ikke gå stærkt nok. Og så er det også bare gået hurtigt.
Så hele vores sommerferie er brugt på at træffe en masse valg. Det er hårdt arbejde, men mega fedt!!
Så fra nu af, er denne blog nu en bolig blog. Herinde vil jeg poste billeder af projektet og fortælle hvordan det står til.
Håber i vil følge med :)
Her er vores grund med vores lille flag på

4 kommentarer:

 1. Wauuu, det lyder da fantastisk spændende. Stort tillykke med købet, glæder mig til at følge jeres husprojekt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... det er så surrealistisk, men shit vi glæder os ;)

   Slet
 2. Stort tillykke! Hvor skønt at have noget så stort at glæde sig til:-) hvornår kan I mon flytte ind?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... det er så fedt... vi har ikke en helt detaljeret plan klar endnu, da den kan variere efter hvornår byggetilladelsen er klar. Men som det ser ud nu, så er det midt januar ca. så det er jo lige om lidt ;)

   Slet

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)