tirsdag den 10. april 2012

Tiden går og jeg synes ikke jeg kan følge med

Eller gøre alt det jeg gerne vil.. Nyt arbejde er tidskrævende, så der er desværre ikke så meget overskud eller tid til at blogge, jo lave egen indlæg, men jeg kan slet ikke nå at se alle de blogge jeg gerne vil og ikke mindst kommentere... Øv øv... håber tiden kommer igen. Men jeg prøver at tjekke lidt ud så meget jeg kan. Har da installeret app på min phone, så lidt kiggeri bliver det til.
det kreative står også stille... forhåbentlig bliver der lidt tid til det også snart. Laver lidt med mine elever, men slet ikke i det omfang jeg gerne vil...
Jeg håber på mere overskud og tid, når først jeg er ved at være vant til mit nye job, og så kommer solen og sommeren jo lige om lidt, det plejer at give lidt fornyet energi ;)
Ha det godt derude.

3 kommentarer:

 1. Ja, det er superhårdt at begynde på nyt job-så forståeligt, at du ikke får tid og overskud til at kommentere i Blogland:-)
  Jeg er lidt nysgerrig på hvilken app du hentyder til?- jeg har kun en Blogger app, hvorfra jeg kan blogge, men ikke læse de blogs jeg er fast læser af?

  SvarSlet
 2. Tak Fie... :O)
  Appen hedder blogloving. SÅ kan man selv plotte dem ind man følger og så læse deres indlæg.. skide smart ;)
  kh

  SvarSlet
 3. Jeg har det HELT på samme måde! :) Men jeg lover dig, at det bliver bedre med overskuddet - jeg har heller ikke meget overskud til at kommentere for tiden DESVÆRRE!

  Til gengæld er det altså fedt med en 1. klasse :)

  Er dit arbejde fast?

  KLEM!

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)