onsdag den 3. august 2011

FOTO Challenge day 3- clouds


Her er mit billede i dag. Solen kom lige med. En skøn dag, hygge med en kær veninde og en lang løbetur. Dejligt vejret er så lækkert!

2 kommentarer:

 1. Hej Susan :)

  Jeg skriver til dig, fordi jeg selv er ved at starte en blog op, og kunne se på et af dine gamle indlæg at du har siddet med samme problem som jeg står med nu: Hvordan får man topbanneret ind? Dit ser rigtig fin ud, og også god billede kvalitet, så ville blive rigtig glad hvis du ville fortælle mig det :)

  PS: tak for en super dejlig blog!

  Hilsen Sasja

  SvarSlet
 2. Hejsa.
  Tak :O) og velkommen til blogland. Jeg har linket til en side, hvor hun gør det: (http://rappedikke.blogspot.com/2011/07/diy-design-din-header.html)
  Den har jeg brugt, og sys den er rigtig go. Så prøv at gå derind og tjek det ud. HVis du ikke kan finde ud af det, så er du velkommen til at skrive til mig igen, så skal jeg se om jeg kan guide dig :O)
  Man kan gøre det på mange måder, men hun forklare det godt med billeder og det hele. Hvis du ikke gider gøre det hun skriver, så kan du, afhængig af computer, bruge picassa eller photoshop. Så skal det bare gemmes i et tilpas format, så det ikke bliver for stort eller for småt, det kræver man prøver lidt flere gange. Men det kan godt lykkes ;)
  Håber du finder ud af det, ellers så skriv.
  Vh Susan

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)