torsdag den 20. januar 2011

Award fra Søhesten

Den tager jeg glædeligt imod, og begiver mig ud i sandhedens jungle. For det jeg skal er, at fortælle om 3 ting, som jeg holder af ved mig selv.
Hmm.. det er jo en værre en, men jeg vil prøve og kigge ind og mærke efter, hvad jeg mener jeg holder mest af ved mig selv. Here goes....

1) Jeg synes selv jeg er en meget stærk person. Selvom jeg er enormt følsom, kan jeg klare en hel del. Efter flere episoder i mit liv, bl.a en større nedtur og en blodprop i mit ben, så er jeg blevet en stærk person. Det har gjort, at jeg kan klare rigtig meget, uden at lade det mig gå på. I'm a surviver.


2) Mit talent for at få folk til at grine og komme i godt humør. Jeg er nok lidt af en humørspreder måske ikke altid på hjemmefronten(mellem tøjvask, opvask og rengøring),, men generelt er jeg let til smil og grin, og elsker at få folk til at grine.


3) At jeg er kreativ, at jeg kan se muligheder andre ikke kan. Det er ikke altid jeg selv får de bedste ideer selv, men jeg bliver inspireret og laver det til mit eget. Og generelt har en kreativ tankegang :)

Sjov lille leg, og jeg vil give awarden videre til 3 af mine faste læsere.
Håber i er med på legen :)

Marissesverden

Frk. evigglad

Fru hygge

2 kommentarer:

 1. Hej Susan

  Jeg tager i mod din Award, tak for den!:0)... Måske der kommer til at gå et par dage inden jeg får skrevet lidt om mig selv. Er lige startet på arbejde (og er MEGET træt- skal vist lige igang)efter en dejlig barsel, så jeg skal have fundet den nye rytme!

  SvarSlet
 2. Jamen det var så lidt ;O) Dejligt du vil være med ;)
  Uhh ja det er hårdt at starte efter barsel. Er selv gået igang efter min, heldigvis får jeg en blød start... Så kan godt sætte mig ind i hvordan du har det ;)
  Kh.

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)