Opskrifter

onsdag den 23. juli 2014

Børneværelse

Har brug for råd/tips/ideer og meninger.

Sagen er den, at snart skal lillesøster ind på sit eget værelse og nu skal vi så tage stilling til, hvad der skal ske. Skal de sove sammen eller ha hver deres værelse.
Så vi er lige nu ude i disse scenarier.
Pt har alberte det store værelse og Jonathan det lille. Der er ikke den vildeste forskel, men en smule.

Jeg tænker så lige nu det her:
1) De bliver i de værelser de har
2) de bytter værelser, fordi lige nu har Jonathan mest legetøj, så det store værelse som er mere kvadratisk, bliver bedre udnyttet
3) de sover sammen på det lille og det store bliver til fælles legeværelse. Måske med alberts ting på det lille (plus i stuen) i starten

De to første scenarier er hvis vi vælger nr. 3 fra. Det er egentlig nr. 3 vi helst vil, men det er så her i kommer ind..... Der er 4 års forskel, så deres legetøj er jo slet ikke på samme stadie, plus det er dreng/pige legetøj. Det værste kunne være, for mig at se, at der ligger smådele fra Jonathans legetøj og at Alberte så sluger det !

Er der nogen derude der har børn der deler værelse som har nogenlunde samme alder som mine (6 mdr. Og 4 1/2 år) ?
 Hvad er fordele og ulemper, hvad skal vi tænke på og være opmærksom på? Nogen gode fif eller råd?

Kom med alt hvad i har. Vi er meget i tvivl. Mest fordi der er den store alders forskel. Jonathan vil gerne dele værelse med hende (i hvertfald lige pt, kan jo ændre sig når han prøver det )

Sidder lige og nyder solen, mens jeg forkæler mig selv med en lille dessert. Det er sgu hårdt at ha en krudtugle hjemme i 3 uger. Puha.... Han trænger kidt til at komme ud og lege med mange børn igen!! 
Desserten består af Soya yoghurt med soja flødeskum, hakkede mandlerne og bær.... Mums....
Alt i soja, fordi jeg lige pt prøver at holde mig fra mælkeprodukter. Har fået allergisk astma ! Og det vil jeg sku gerne af med.... Hvorfor f.... Kommer sådan noget pludselig anmassede?

Ha en dejlig aften... Håber i har nogle gode råd derude :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for din kommentar. Dejligt du kiggede forbi, kom endelig igen :O)